Forret
Kuller – Marineret Asparges – Skilt aspargesfløde - Urteolie Hovedret
Brødstegt Lyssej – Blomkålspuré – Brunet Smør - Kapers – Hasselnød Dessert
Pære belle Helene
360 kr.
Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter
Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables
Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00
130,-
Røget laksetatar - rørt med dildmayo, syltet fennikel med frisk og syltet pære, mandler og sprødt rugbrød
Smoked salmon tartare - dill mayo, pickled fennel, pear, almonds and crispy rye bread
125,-
Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise
Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo
145,-
Kammuslinger - jomfruhummer - blomkål
Seared scallops with langoustines - cauliflower
145,-
Hvide asparges - håndpillede rejer med sauce beurre blanc
White asparagus with gourmet prawns and beurre blanc sauce
155,-
Grillet tun med ingefær og mild chili salsa
Grilled tuna with ginger and mild chili salsa
135,-
Filet af skindstegt torsk- ærter - Kaffir lime - muslingesauce
Filet of cod - fresh peas - Kaffir lime - mussels sauce
260,-
Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce
Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce
240,-
Iberico Gris - Kotelet på ben - græskar - cidersauce
Iberian Pork cutlet - pumpkin - cider sauce
245,-
Oksemørbrad fra Himmerland med puré, svampesauté og Madagaskar peber sauce
Danish fillet of beef on puré, wild mushrooms and Madagascar pepper sauce
300,-
Alle vores hovedretter serveres med kartofler
All mains are served with potatoes
Lune pandekager - is - bærkompot
Pancakes - vanilla ice cream - berry jam
110,-
Dagens tærte og creme fraiche fra Sønderhaven
Homemade tart of the day with sour cream
95,-
Vaniljeis med chokoladesauce og kompot
Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam
Vanille créme Brülee
Vanilla creme brulee
Choux au craquelin - sprøde vandbakkelse med rabarber
Choux au craquelin with rhubarb, pickled and sorbet
Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød
Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread
Retter serveres til børn under 12 år.
Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup
105,-
Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade
125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og kryddersmør
175,-
Filet af kulmule med kartofler og beurre blanc sauce
Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce
65,-
Pandekage med vaniljeis
85,-
Restaurant: 98 44 17 77
Pizzeria: 98 44 17 78
Følg med på Facebook
Det siger vores gæster om os
★★★★★
Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.
- Lene Gaardboe Folden
Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀
- Dinna Andreasen
Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant
- Gitte Kristensen
Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.
- Angela Polleichtner
Skriv din anmeldelse her
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille bord?
Find vores kontaktoplysninger herunder.
HYTTEN ApS
Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen
Klik her for rutevejledning
CVR: 32677487
Åbningstider
Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.
Se åbningstider her
Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.
Kontakt os
Telefon: 98 44 17 77
E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk