Hyttefadet gentager succesen fra de sidste syv år og præsenterer hermed dette års Vildtaften. Vores team tilbereder en 5 retters menu og i samarbejde med Noble Rot Wines præsenteres spændende vine.
Lørdag i uge 41, 14. oktober 2023 kl. 18.30
Vi genoptager succesen og forbereder en 5 retters menu:
Amuse
Bobler & Østers
Forret
Sprød kartoffeltærte med jomfruhummer, lardo, syltet kartofler og kartoffelskum
Forret
Smørpocheret pighvar med stuvet kantareller
Mellemret
Rosa stegt gråandebryst med variation af rødbede og peber glaze
Hovedret
Krondyr i svinenet med fermenteret hvide danske asparges,
brombær, græskarpuré samt sprødt malt. Hertil glaze af vildt
Dessert
Engelsk sponge cake med krystalliseret mørk chokolade,
syltet pære, skovbæris med knas
Menu inkl. vinmenu kr. 1500,- pr. prs.
Bordbestilling nødvendig: Telefon 98 44 17 77 - spørg efter Clint Lundum
Max. 40 deltagere