Forret:
Urtebagt kullerfilet - peberfrugt beurre blanc sauce
Hovedret:
Iberico gris - svampe - stegte kartofler - Supreme sauce
Dessert:
Lun mazarinkage med skovbær is og kompot
380 kr.
Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter
Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables
Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00
130,-
Røget laksetatar - rørt med krydderurtecreme
Smoked salmon tartare - fresh cream and herbs
125,-
Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise
Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo
145,-
Kammuslinger - jomfruhummer - gulerod - brunet smør - kapers
Seared scallops with langoustines - carrots - beurre noisette
145,-
Smørbagt kuller - bisque af pighvar - blomkål - hasselnød
Baked haddock - bisque of turbot - cauliflower - hazelnut
125,-
Grillet tun med ingefær og mild chili salsa
Grilled tuna with ginger and mild chili salsa
135,-
Filet af skindstegt torsk - jordskokker - æble - Parma skinke - muslingesauce
Filet of cod - Jerusalem artichokes - apple - Parma ham - mussels sauce
260,-
Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce
Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce
240,-
Lammekrone - gulerod - ærtepuré - lammesky
Rack of lamb - carrot - pea puree - lamb jus
295,-
Oksemørbrad fra Himmerland med puré, sauté af grønt, hjemmelavet bearnaise sauce
Danish fillet of beef on puré, sauteed greens and Bearnaise sauce
300,-
Alle vores hovedretter serveres med kartofler
All mains are served with potatoes
Lune pandekager - is - bærkompot
Pancakes - vanilla ice cream - berry jam
110,-
Chokoladekage - skovbæris
Chocolate cake - berry ice cream
Vaniljeis med chokoladesauce og kompot
Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam
Vanille créme Brülee
Vanilla creme brulee
90,-
Hyttefadets pære belle Helene - pocheret pære - vaniljeis - chokoladesauce
Pear Belle Helene - poached pear - vanilla ice cream - chocolate sauce
95,-
Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød
Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread
Retter serveres til børn under 12 år.
Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup
105,-
Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade
125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce
175,-
Filet af dagens fisk med kartofler og beurre blanc sauce
Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce
65,-
Pandekage med vaniljeis
85,-
Restaurant: 98 44 17 77
Pizzeria: 98 44 17 78
Følg med på Facebook
Det siger vores gæster om os
★★★★★
Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.
- Lene Gaardboe Folden
Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀
- Dinna Andreasen
Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant
- Gitte Kristensen
Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.
- Angela Polleichtner
Skriv din anmeldelse her
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille bord?
Find vores kontaktoplysninger herunder.
HYTTEN ApS
Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen
Klik her for rutevejledning
CVR: 32677487
Åbningstider
Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.
Se åbningstider her
Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.
Kontakt os
Telefon: 98 44 17 77
E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk