Aftenmenu

Fra kl. 18.00

3 retters menu:

Forret:

Urtebagt kullerfilet - peberfrugt beurre blanc sauce

Hovedret:

Iberico gris - svampe - stegte kartofler - Supreme sauce

Dessert:

Lun mazarinkage med skovbær is og kompot

380 kr.

Forretter/starters

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00

130,-​

Røget laksetatar - rørt med krydderurtecreme

Smoked salmon tartare - fresh cream and herbs

125,-​

Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise  

Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo

145,-​

Kammuslinger - jomfruhummer - gulerod - brunet smør - kapers

Seared scallops with langoustines - carrots - beurre noisette

145,-

Smørbagt kuller - bisque af pighvar - blomkål - hasselnød

Baked haddock - bisque of turbot - cauliflower - hazelnut

125,-

Grillet tun med ingefær og mild chili salsa

Grilled tuna with ginger and mild chili salsa

135,-​

Hovedretter/mains

Filet af skindstegt torsk - jordskokker - æble - Parma skinke - muslingesauce

Filet of cod - Jerusalem artichokes - apple - Parma ham - mussels sauce

260,-​

Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

240,-​

Lammekrone - gulerod - ærtepuré - lammesky

Rack of lamb - carrot - pea puree - lamb jus

295,-​

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, sauté af grønt, hjemmelavet bearnaise sauce

Danish fillet of beef on puré, sauteed greens and Bearnaise sauce

300,-​

​​

Alle vores hovedretter serveres med kartofler

All mains are served with potatoes

Desserter

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam

110,-​

Chokoladekage - skovbæris

Chocolate cake - berry ice cream

110,-​

Vaniljeis med chokoladesauce og kompot​

Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam

110,-​

​Vanille créme Brülee

Vanilla creme brulee

90,-​

Hyttefadets pære belle Helene - pocheret pære - vaniljeis - chokoladesauce

Pear Belle Helene - poached pear - vanilla ice cream - chocolate sauce

95,-

Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread​​

130,-​

Børneretter/child menu

Retter serveres til børn under 12 år.​

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

105,-​

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

95,-​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce

175,-​

Filet af dagens fisk med kartofler og beurre blanc sauce​

135,-​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

65,-​

Pandekage med vaniljeis​

85,-​

Canapés

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk